Mednarodna konferenca SZE 2019


Med 31. marcem in 2. aprilom 2019 je v Grand hotelu Bernardin v Portorožu potekala mednarodna konferenca SZE z naslovom Trajnostna in čista oskrba z energijo za ogrevanje in hlajenje.

Glavni sponzor konference je bilo podjetje Aermec S.p.A.  Z aktivno pomočjo pri organizaciji konference je pripomoglo tudi podjetje Bossplast d.o.o.

Slovensko združenje za energetiko SZE je kot naslednik Slovenskega društva za daljinsko energetiko prepoznalo moč in pozitivne učinke povezovanja vseh področij energetike za bolj trajnostno in čisto oskrbo z energijo. Program konference je zajemal vsa področja energetske oskrbe – od proizvodnje preko distribucije do končne rabe s podporo temeljnih in aplikativnih znanj.

Vsi udeleženci smo prepoznali in prepoznamo, da bomo samo s povezano obravnavo kompleksnih energetskih sistemov zagotovili tehnično in ekonomsko optimalne rešitve energetske oskrbe.

Na konferenci so sodelovali številni priznani domači in tuji gostje, prav tako pa smo se z gosti osrednjega panela, kjer je bil prisoten tudi Bossplast, sprehodili skozi aktualne trende, politične odločitve in mednarodne usmeritve na področju trajnostne in čiste oskrbe z energijo za ogrevanje in hlajenje.

Hvala vsem so-organizatorjem, so-udeležencem in vsem, ki so prispevali k uspešni izvedbi konference, ki je presegla vsa naša pričakovanja.