V spletnem katalogu lahko hitro najdete podatke o ceni, zalogi in tehničnih podatkih


V našem spletnem katalogu imate dostop do aktualnih cen, popustov in podatkov o zalogi. Omogočeno je tudi izredno enostavno naročanje izdelkov!

V našem spletnem katalogu lahko najdete cene za vse tipske izdelke, tehnične podatke in ažurne podatke o trenutni zalogi. Za naše poslovne partnerje smo omogočili tudi dostop do neto cen. Če dostopa še nimate, vam lahko to enostavno omogočimo. Izpolnite spodnji vprašalnik in poslali vam bomo kodo za vpis.

Ko se vpišete z uporabniškim imenom in geslom, se bo na vsakem posameznem elementu prikazal aktualni rabat, katerega imamo zapisanega v naši bazi.

Za tehnično pomoč ali podporo pri uporabi spletnega kataloga ter za vse pripombe in informacije o morebitnih napakah nam pošljite sporočilo ali pa nas pokličite:

Navodila za uporabo

Spletni katalog je zelo enostaven za uporabo. Prijavite se lahko tukaj, in sicer tako, da vpišete uporabniško ime in geslo, ki vam ga predhodno pošljemo po elektronski pošti, ali pa samo vpišete svoj e-mail ter vam nato naknadno omogočimo vpogled v vaše neto cenike.

Po tem, ko ste se uspešno prijavili lahko na vsakem posameznem artiklu pregledujete zalogo, ceno in popust. Hkrati pa lahko artikel dodate na seznam.

Spodaj je prikazan potek oddaje naročila:

Potek oddaje naročila ali povpraševanja

1. Izdelek oz. več izdelkov se doda na seznam s klikom na gumb: Dodaj na seznam
2. Pregledamo elemente na seznamu in kliknemo: Želim ponudbo
3. Izberemo način dostave: npr. Po dogovoru in izberemo način plačila: npr. Želim ponudbo
4. Pregledamo in potrdimo naročilo oziroma povpraševanje. V opombe dopišemo dodatna pojasnila ali dodamo izdelke, katerih ni bilo mogoče najti na spletni strani. Doda se lahko tudi ime prodajnega referenta.
5. Na vpisan e-mail prejmemo potrdilo o poslanem povpraševanju. V najkrajšem možnem času vam bo prodajni referent poslal še uradno ponudbo.

Izdelki v spletnem katalogu

V spletnem katalogu imamo predvsem predstavljene tipske izdelke. Pri izdelkih, kjer je potrebna strokovna pomoč pri pravilni izbiri, pa so na voljo samo tehnični podatki. Predstavljene imamo naslednje skupine izdelkov:


Zahtevek za dostop do neto cenikov

Pošljite podatke in omogočili bomo dostop do neto cenikov