Obvestilo o prilagojenem delovanju podjetja


Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da smo z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja virusa, delovanje podjetja prilagodili trenutni situaciji.

Prosimo vas, da za vsa naročila in povpraševanja uporabljate elektronske medije, spletno pošto in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem. Svoja naročila lahko oddate tudi preko spletnega kataloga. Prevzem naročenega in pripravljenega blaga je možen na podlagi telefonske ali pismene potrditve prodajnega ali skladiščnega osebja. Prevzem in izdaja materiala potekata brez osebnega kontakta na vnaprej dogovorjeni površini pred vhodom v skladišče. Manjše pošiljke lahko odpremimo, tako kot do sedaj, preko paketne dostave Pošte Slovenije, vendar se, zaradi povečanega povpraševanja, lahko tudi tu pričakujejo zamude.

Prilagojeno je tudi delovanje servisa, ki opravlja samo nujno potrebne servisne posege.

Delo v podjetju prilagajamo trenutni situaciji. Kontaktirate nas lahko preko telefonske številke 01/7810-550 in drugih že znanih številk.

Zahvaljujemo se vam za upoštevanje navodil, saj bomo le tako postopoma preprečili širjenje korona virusa in zaščitili zdravje vaših zaposlenih in zdravje zaposlenih v našem podjetju.

O spremembah vas bomo dnevno obveščali preko spletne strani.

Hvala za vaše razumevanje.

Ekipa Bossplast d.o.o.