Partnerji

Euroclima

Euroclima je podjetje s sedežem v Italiji in z obširnim mednarodnim delovanjem. Euroclima proizvaja prvorazredno prezračevalno in ventilacijsko opremo za različne namene.

“Euroclima – vodilni na trgu in v tehnologiji že od leta 1963.”

Euroclima se ukvarja s proizvodnjo visokokakovostnih klimatskih naprav in sistemov za različne namene. Predanost vrhunski kakovosti, trajnosti ter nenehnemu tehnološkemu napredku jih uvršča med vodilne na področju klimatskih rešitev.

Razvijajo in proizvajajo visoko kakovostne izdelke za prezračevanje za vse namene. Od enostavnih aplikacij, do rešitev v higienskih in zračno procesnih napravah ter uporabe izjemno učinkovitih sistemov za rekuperacijo toplote. Euroclima je mednarodno industrijsko podjetje, ki deluje na 5 proizvodnih lokacijah v Italiji, Avstriji, Indiji in Združenih arabskih emiratih, s skupno več kot 40.000 kvadratnimi metri proizvodnih prostorov. Njihova osrednja kompetenca je proizvodnja in svetovna distribucija visokokakovostnih, popolnoma razvitih enot za klimatsko kontrolo in ventilatorskih konvektorjev.

Stremijo k preseganju pričakovanj strank preko inovacij, kakovosti in celovite storitve. Euroclima trenutno zaposluje več kot 450 ljudi. Poleg tega ima Euroclima razvejano distribucijsko omrežje s prodajnimi in servisnimi podružnicami po vsej Evropi, Aziji, na Bližnjem vzhodu, v Severni Afriki in Avstraliji.

Že leta 1994 je podjetje pridobilo certifikat ISO 9001, hkrati pa je kot prvi proizvajalec klimatskih naprav v Italiji in Avstriji dobilo certifikat Eurovent. Učinkovitost naprav nad 90 % je za naprave Euroclima standard.

Prednosti:

  • certificifrano vodenje kakovosti
  • strankam prilagojene rešitve
  • visoko kakovostni izdelki
  • več kot 55 let izkušenj
  • rešitve za čiste prostore
  • okoljska naravnanost

Ponudba:

  • Klimatske naprave za posebne namene in aplikacije

Euroclima ponuja inovativne in energetsko učinkovite klimatske naprave za posebne namene. Od bazenskih kompletov, sušilnikov sena, klimatskih naprav za navtično in priobalno uporabo, naprave za uporabo v živilski industriji do klimatskih naprav, narejenih za najstrožje higienske zahteve za uporabo v zdravstvu ter IT cooling.

  • Kompaktne klimatske naprave

Modeli: ZHK UP, ZHK NANO, ZHK FLAT

  • Modulne klimatske naprave

Naprave za uporabo v industrijskih in procesnih projektih. Modeli: ZHK INOVA, ZHK INOVA+KonAir, ZHK VISION

Odkrijte, kako Euroclima spreminja način, kako dojemamo udobje in kakovost zraka. Stopite v stik z nami in izberite vrhunske klimatske rešitve za vaše potrebe.

Več o partnerju na www.euroclima.com