Partnerji

getAir

getAir je blagovna znamka za decentralizirano prezračevanje doma.

Inovativno, dinamično in v prihodnost usmerjeno: družinsko podjetje s sedežem v Mönchengladbachu v Nemčiji predstavlja prefinjene in inovativne izdelke na področju decentraliziranega prezračevanja doma. Zahvaljujoč notranjemu centru za raziskave in razvoj ves razvoj izdelkov temelji na najnovejših tehnoloških standardih – razlog, zakaj strokovnjaki vidijo getAir kot vodilnega igralca v sektorju prezračevanja. To trditev podpirajo tesna partnerstva z univerzami in raziskovalnimi centri v Nemčiji in tujini.

Predvajaj video
Pri getAir menimo, da je zdaj čas za ponoven razmislek

Kmalu bo namestitev decentraliziranega prezračevanja doma ob posodobitvi ali prenovi obstoječe stavbe ali gradnji nove samoumevna. Vsakdo, ki gradi za prihodnost, bi moral načrtovati namestitev avtomatskega prezračevalnega sistema. Sodobni gradbeni materiali tako dobro izolirajo hišo, da onesnaževalci in vlaga, ko so notri, ne morejo uiti. Brez ustreznega prezračevanja postanejo prostori vlažni in lahko se celo začne razvijati plesen. Z uravnavanjem notranje klime lahko pripomorete k ohranjanju zgradbe objekta, hkrati pa povečate vrednost svoje nepremičnine.

GetAir Vision: 100 % čist zrak za vsakogar

Ekipa getAir nenehno dela na nadaljnjem razvoju prezračevalnih sistemov. Naš najnovejši izum je čistilec zraka getAir, ki filtrira 100 % onesnaževal v zraku. V našem visokotehnološkem svetu čisti zrak vse bolj postaja razkošje. Onesnaženost z delci v izpuhu vse večjega števila vozil v naših mestih nenehno podira (negativne) rekorde. Stroški energije ne nehajo naraščati, saj je razpoložljivost surovin omejena, napredek pri razvoju alternativnih virov energije pa prepočasen. GetAir Purifier je naš odgovor na vse te izzive, saj povrne do 90 % toplote, hkrati pa filtrira skoraj 100 % delcev.

getAir Systeme so “Made in Germany”

Visokokakovostni izdelki getAir so izdelani izključno v Nemčiji: izpolnjujemo zahteve za oznako “Made in Germany” v sodobnem proizvodnem obratu v Mönchengladbachu. Poleg tega je proizvodnja prezračevalnih sistemov osredotočena na trajnost. Vsi zaposleni v podjetju getAir se zavedajo svoje družbene odgovornosti za čim bolj gospodarno proizvodnjo izdelkov z uporabo čim manj surovin. Rezultat tega je edinstvena proizvodna linija za izdelke za decentralizirano prezračevanje doma, ki temelji na najvišjih okoljskih standardih.

Prezračevalne enote getAir zazvenijo v novi generaciji decentraliziranega prezračevanja doma. Ti inovativni prezračevalni sistemi z integrirano rekuperacijo toplote predstavljajo osrednjo kompetenco, ki so jo gradili in nenehno razvijali v zadnjih nekaj letih.

SmartFan® je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja. Tehnologija getAir temelji na inovativnih komponentah, ki zmanjšujejo hrup, optimizirajo pretok zraka in vračajo toploto.

GetAir s svojo ponudbo SmartFan® ponuja popoln decentraliziran prezračevalni sistem za celotno hišo. Ne samo, da se zlije z vašo okrasno shemo, ampak tudi zagotavlja optimalen pretok zraka ob minimalni ravni hrupa.

SmartFans® lahko namestite v poljubno število prostorov, največkrat v prostore, kjer je potreben svež zrak: dnevne sobe, spalnice in igralnice. Prezračevanje SmartFan® vključuje vsaj dve sočasno delujoči enoti, ki ju krmili ena sama krmilna enota. Za namestitev SmartFan® je vse, kar potrebujete, izvrtana luknja skozi zunanjo steno prostora.

Preprost princip decentraliziranega prezračevanja doma in njegove prednosti:

Običajno prezračevanje z odpiranjem oken omogoča uhajanje ogretega zraka, kar povečuje potrebe po energiji. Decentralizirano prezračevanje doma z rekuperacijo toplote to preprečuje. Toplota se odvzema iz odtekajočega izrabljenega zraka in dodaja dotekajočemu svežemu zraku. Preprost princip, ki prihrani velike količine energije – in denarja.

Prednosti:
  • Čist svež zrak kljub temu, da je vaš (novi) dom zrakotesen
  • Nadzor vlažnosti prepreči razvoj plesni
  • Zaščita pred poškodbami vašega objekta zaradi vlage
  • Zahvaljujoč rekuperaciji toplote ni izgube toplote
  • Nižji stroški ogrevanja
  • Filtri proti umazaniji, cvetnemu prahu in prahu – ravno prava stvar za alergike
Kakovost bivanja, ki prepriča: Prednosti decentraliziranega prezračevanja bivalnih prostorov

Doma je vedno najlepše – rek s prav posebnim pomenom. Konec koncev, kje se lahko razvijamo brez omejitev, če ne v svojih štirih stenah? Da se tu počutimo zares udobno, igra vidna percepcija pomembno vlogo. Optimalna kakovost življenja vključuje tudi taktilni občutek: Ali je sobna temperatura prava? Ali je raven vlažnosti v prostoru ugodna? Kaj pa kakovost zraka? Svež zrak je bistvo za udobno bivalno vzdušje. Poveča našo sposobnost koncentracije in delovanja, ohranja nas vitalne in fizično zdrave. Po drugi strani pa premalo svežega zraka negativno vpliva tako na telo kot tudi na premalo prezračen prostor. To se kaže v obliki težav s koncentracijo, glavobolov in slabega počutja. Poleg tega lahko povečana vlažnost s pomanjkanjem izmenjave zraka hitro povzroči nastanek plesni – resna nevarnost za ljudi in gradbeno strukturo. GetAir® kot eden vodilnih proizvajalcev prezračevalnih sistemov natančno ve, kaj je pomembno, ko gre za optimalno bivanje in kakovost zraka. Tukaj izveste, kako izključiti moteče dejavnike in kaj zmore decentralizirano prezračevanje bivalnih prostorov v primerjavi s centralnim prezračevanjem bivalnih prostorov.

Enostavna namestitev in vzdrževanje

“Namestitev prezračevanja bivalnega prostora zahteva veliko predelav in tehnične spretnosti” – Narobe! Vsaj ko gre za decentraliziran prezračevalni sistem. V nasprotju s centralnim prezračevalnim sistemom, ki je preko prezračevalnih cevi omrežen skozi več prostorov in je običajno že nameščen v novogradnji, je vgradnja decentraliziranega prezračevanja doma veliko bolj priročna. Za vpeljavo prezračevalnega sistema zadošča preprosto jedrno vrtanje v zunanji ovoj stavbe. Po namestitvi lahko napravo kadarkoli znova odstranite, na primer za redno čiščenje filtra, ki ne zahteva strokovnjaka. Za to zadostuje, da posamezne komponente prezračevalnega sistema (filter za cvetni prah ter notranje in zunanje plošče) očistite s čisto vodo.

Prihranek energije z do 91 % rekuperacijo toplote

Delovati v dobro okolja in hkrati prihraniti? Decentralizirano prezračevanje bivalnih prostorov to omogoča! S prefinjenim postopkom rekuperacije toplote postane teorija resničnost. Keramični izmenjevalnik toplote v prezračevanju odvzema toploto iz segretega odpadnega zraka in jo prenaša na svež dovodni zrak od zunaj. Posledično je potrebna bistveno manjša energija za ogrevanje. To znatno zmanjša stroške ogrevanja

Več o partnerju na https://www.getair.eu/sl/.