O nas

Naša naloga, naloga arhitektov in inženirjev je ustvariti okolje, v katerem se človek dobro počuti in uspešno dela.

Predstavitev
PREDSTAVITEV PODJETJA

Usmerjeni v rast od leta 1990

Že več kot 30 let nudimo vse potrebne materiale za izvedbo kakovostnih izolacij za strojne instalacije na enem mestu. Po uspešnem zagonu začetnega poslovanja smo svoj prodajni program razširili še na materiale za prezračevanje in klimatizacijo prostorov ter zgradb. Prelomnico smo doživeli v letu 2002, ko smo zgradili moderen poslovno-skladiščni objekt za kakovostno skladiščenje ter hitro in učinkovito dobavo materialov.

Prisluhnemo željam

Z energetsko učinkovitimi in naprednimi sistemi ustvarjamo optimalno in zdravo okolje za vaše udobno bivanje v hiši ali drugemu stanovanjskemu objektu. Prav tako poskrbimo, da je vaše delo v poslovnih stavbah bolj produktivno, industrijski procesi pa potekajo nemoteno.

Ustvarjamo prijetno okolje

Vse dražja energija in naša vse večja potreba po njej zahteva skrbno načrtovanje energetsko učinkovitih in varčnih sistemov ter gradnja zgradb z rešitvami, ki so bivanju in okolju najprijaznejša izbira. Kakovostno prezračevanje, hlajenje, gretje ali klimatiziranje prostorov je skupaj z ustrezno izolacijo temeljni del načrtovanja za ustvarjanje prijetnega okolja za bivanje in delo.

vizija
BOSSPLAST VIZIJA

Bossplast d.o.o. bo še naprej utrjeval vodilni položaj ponudnika izdelkov in rešitev na področju strojnih inštalacij in umetne klime. Z lastnimi izdelki bo vedno bolj prisoten tudi na tujih trgih.

Naša vizija sloni na:

• Kakovostnih izdelkih
• Strokovnih kadrih
• Fleksibilnosti in odzivnosti
• Veliki zalogi izdelkov
• Strokovni in tehnični pomoči

Izjemna kakovost

V družbi se zavedamo, da je kakovost izdelkov in storitev odvisna od kakovosti delovanja posameznih procesov in podprocesov, ki se odvijajo v družbi. Zato naš sistem vodenja kakovosti temelji na procesnem pristopu, pri katerem s planiranjem in zagotavljanjem potrebnih virov ter z izvajanjem in nadzorovanjem vsakega procesa in podprocesa, posamezno zagotavljamo nemoteno delovanje procesov in podprocesov in s tem posledično uspešno poslovanje ter zadovoljevanje potreb naših odjemalcev.

poslanstvo
BOSSPLAST POSLANSTVO

REŠITEV BOSSPLAST omogoča zdravo bivalno in delovno okolje ter je energetsko varčna, tehnološko optimalna in ekološko skrbna.

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kvalitetne rešitve. Verjamemo, da je ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v zgradbah glavni vir dobrega počutja, boljšega zdravja, večje produktivnosti in bolj čistega okolja. 

V ospredje postavljamo partnerstvo, zaupanje in zadovoljstvo vseh sodelujočih v poslovnih procesih podjetja BOSSPLAST. 

Partnerji

Sodelujemo s tujimi in domačimi podjetji, ki na svojih področjih nadpovprečno izstopajo z znanjem, bogato tradicijo in uporabo najnaprednejših tehnologij, hkrati pa sledijo svoji viziji.

Dvigujemo raven kakovosti

Poleg izdelave in montaže kakovostnih produktov za naš trg, z lastnim znanjem in podporo partnerjev izobražujemo tudi zunanje arhitekte, projektante in monterje, s katerimi sodelujemo na projektih. S tem dvigujemo raven tehnične kulture in izobraženost na našem področju delovanja, predvsem prezračevanja, klimatizacije, izolacije in ogrevanje ali hlajenje prostorov.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.