O nas

Z osebnim pristopom do čistega zraka

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja.

Prisluhnemo željam

Z energetsko učinkovitimi in naprednimi sistemi ustvarjamo optimalno udobje in skrbimo, da je vaše delo v poslovnih stavbah produktivno, da industrijski procesi potekajo nemoteno ter da v stanovanjskih stavbah živite v čisti in zdravi umetni klimi.

Ustvarjamo prijetno okolje

Vse dražja energija zahteva načrtovanje energetsko učinkovitih in varčnih sistemov ter zgradb, ki so bivanju in okolju najprijaznejša izbira. Naša naloga, naloga arhitektov in inženirjev je ustvariti okolje, v katerem se boste dobro počutili in uspešno delali.

vizija
BOSSPLAST VIZIJA

Zavestno do rešitev

Bossplast d.o.o. bo še naprej utrjeval vodilni položaj ponudnika izdelkov in rešitev na področju strojnih inštalacij in umetne klime. Z lastnimi izdelki bo vedno bolj prisoten tudi na tujih trgih.

Naša vizija sloni na:

  • Kakovostnih izdelkih
  • Strokovnih kadrih
  • Fleksibilnosti in odzivnosti
  • Veliki zalogi izdelkov

Izjemna kakovost

S pomočjo tujih in domačih partnerjev zagotavljamo ponudbo kakovostnih materialov in naprav kot so klimatske naprave, montažni material, ventilatorji, hladilno-ogrevalna tehnika, izolacija in elementi avtomatike.

udobje
Bossplast rešitev

Velika izbira kakovostnih materialov in naprav, naše izkušnje in strokovna pomoč pri izbiri optimalne tehnične rešitve omogočajo izvedbo projektov, ki zadovoljujejo naše investitorje in uporabnike.

Partnerji

Sodelujemo s tujimi in domačimi podjetji, ki izstopajo z znanjem, tradicijo in najnaprednejšimi tehnologijami in sledijo viziji.

Dvigujemo raven kakovosti

Z lastnim znanjem in podporo partnerjev izobražujemo arhitekte, projektante in monterje s čimer dvigujemo raven tehnične kulture na področju delovanja.

Usmerjeni v rast od leta 1990

Že več kot 30 let na enem mestu nudimo vse materiale za izvedbo kakovostnih izolacij za strojne instalacije. Po uspešnem zagonu poslovanja smo svoj prodajni program razširili na materiale za prezračevanje in klimatizacijo prostorov in zgradb. Prelomnico smo doživeli v letu 2002, ko smo zgradili moderen poslovno-skladiščni objekt za sodobno skladiščenje ter hitro in učinkovito dobavo materialov.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.