Rešitev

Rešitve za stanovanjske objekte

Prezračevanje, hlajenje in ogrevanje bivalnih prostorov je pogoj za dobro počutje. Pomagali vam bomo izbrati sistem, ki bo ustvaril prijetno in udobno domovanje za vas in vaše bližnje.

Celovita podpora

Popolno udobje

Subvencija Ekosklada

Prave rešitve za vaše potrebe

Enostanovanjske zgradbe

Rešitve za enostanovanjske novogradnje

Povezava

Večstanovanjske zgradbe

Rešitve za večstanovanjske novogradnje

Povezava

Prenove

Rešitve za prenove stanovanjskih stavb

Povezava

Napredni prezračevalni sistem

Način ogrevanja, hlajenja in prezračevanja prostorov vpliva na vlago v bivalnih površinah in varčevanje z energijo. Zato je pri načrtovanju gradnje ali prenove doma potrebno upoštevati in načrtovati ustrezen sistem prezračevanja.

Centralno prezračevanje

Centralni prezračevalni sistem je z vidika zagotovljene količine svežega zraka in razporeditve dovodov in odvodov najbolj ustrezen sistem za stanovanjske hiše v fazi gradnje. Omogoča najbolj dovršene načine prezračevanja, fleksibilne načine vgradnje in ima najnaprednejše načine upravljanja.

Lokalno prezračevanje

Decentralni prezračevalni sistemi se enostavno vgradijo v zid, ne zahtevajo obsežnejših gradbenih del ter do določene mere rešijo problem nezadostnega prezračevanja. Izmenično dovajajo in odvajajo zrak ter so s svojim videzom in delovanjem skoraj popolnoma neopazni.

Pasivno prezračevanje

Prezračevanje s pomočjo pasivnih elementov je cenovno najbolj ugodna rešitev, ki zadovoljivo pomaga pri problemu nezadostnega prezračevanja. Napredna filtracija in dušenje zvoka zagotavljata visoko stopnjo udobja.

Rešitev
KVALITETA BIVANJA

Lokalno prezračevanje

Z naprednimi rešitvami vam omogočimo, da iz prostora odstranite iztrošen zrak in vanj pripeljete svež zrak.

Rešitev
NARAVA V VAŠEM DOMU

Centralno prezračevanje

Centralno prezračevanje je izredno učinkovita rešitev, prvenstveno namenjena novogradnjam, ki omogoča tudi najbolj prilagodljive načine prezračevanja in vgradnje.

Lokalni prezračevalni sistemi

Prilagojene rešitve za vse vrste stanovanjskih objektov.

Kopalniški ventilatorji

Ventilatorji priznanega proizvajalca LIMODOR se enostavno vgradijo v strop ali steno, podometno ali nadometno v kopalnici, sanitarijah, kuhinji in dnevni sobi in imajo izjemno tiho delovanje. Z napredno tehnologijo omogočajo energetsko varčno delovanje s kar 40-50 % prihrankom električne energije.

Strokovnost
KAKOVOST BIVANJA

Vaš partner pri ustvarjanju dobrega počutja

Sodelujemo s tujimi in domačimi podjetji, ki izstopajo z znanjem, tradicijo in naprednimi tehnologijami. S strokovnimi nasveti in podporo pa vam pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa in pri izbiri najkakovostnejše rešitve za prijetno bivanje.

Kaj pravijo naši uporabniki

Subvencija

Naše naprave dosegajo najvišje stopnje učinkovitosti in so zato uvrščene na seznam Eko sklada. Ob njihovi namestitvi vam je omogočena povrnitev 20 % stroškov celotne investicije.

Reference

okolje
Bossplast čisto okolje

Z osebnim pristopom do čistega okolja

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.