Rešitev

Globok vdih svežine v vašem domu

Z naprednimi rešitvami vam omogočimo, da iz prostora odstranite iztrošen zrak in vanj pripeljete svež zrak ter ponovno zadihate.

Možnost pridobitve subvencije

Enostavna namestitev

Izjemna kakovost zraka

Zakaj imate slab zrak v prostoru?

Moderne zgradbe so zasnovane, da čim bolje tesnijo in so slabo prevodne, kar zmanjšuje uhajanje toplote iz prostorov v okolico. S tem sicer prihranimo pri ogrevanju, žal pa zaradi tega v prostoru pogrešamo svež zrak. Zaradi visoke vlage se nam pojavlja plesen, visoka koncentracija ogljikovega dioksida povzroča glavobole, probleme z dihali, bolezni, …

Ponovno do kakovostnega zraka

Z našimi izkušnjami in znanjem vam bomo pomagali rešiti problem prezračevanja (menjave iztrošenega zraka s svežim) v vseh bivalnih površinah, da boste lahko ponovno uživali v svežem zraku.

Pridobite predlog rešitve za izboljšanje kvalitete zraka v prostoru

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo prisluhnili ter vam ponudili najboljšo rešitev.

  Prezračevanje potrebujem v:


  Vsota površin vseh prezračevalnih prostorov


  Dovoljene datoteke: jpg, jpeg, png, pdf

  Lokalne prezračevalne naprave

  Lokalne prezračevalne naprave z izmenjevalnikom toplote se enostavno vgradijo v zid, ne zahtevajo obsežnih gradbenih del ter učinkovito rešijo problem prezračevanja.

  Brezžično krmiljenje s pomočjo mobilne aplikacije B/air

  Naprave se krmili s pomočjo napredne mobilne aplikacije B/air. Naprave med seboj komunicirajo preko omrežja WiFi. Delovanje in namestitev naprav je izredno enostavna.

  Možnost pridobitve subvencije

  Naše naprave dosegajo najvišje stopnje učinkovitosti in so zato uvrščene na seznam Ekosklada, kjer je mogoča pridobitev povrnjenih od 20% stroškov celotne investicije.

  Kaj pravijo naši uporabniki

  Podaljšan kanal za odtok kondenza

  Kovinska zaščitna rešetka

  Ploščat kanal za vgradnjo v okensko špaleto

  Plastični modul za vgradnjo v konstrukcijo zgradbe

  Keramični entalpijski prenosnik toplote s 90% izkoristkom

  Ventilator EC za tiho delovanje in doseganje željenega pretoka zraka

  Elektrostatičen filter G3

  Sobni pokrov

  Kako naprave delujejo

  Lokalne prezračevalne naprave so enostavne za vgradnjo in vzdrževanje. Omogočajo kontrolirano prezračevanje in dovajanje svežega zraka z rekuperacijo toplote. So visoko zvočno izolativne in filtrirajo delce iz zraka.

  Ne posega v arhitekturno zasnovo objekta, saj ne zahteva posebnih elementov za distribucijo zraka ter je pri delovanju skoraj neopazno in neslišno.

  note SMART RONDO HRV zagotavljajo visoko stopnjo udobja in kakovosti lokalnega prezračevanja z energetsko učinkovito rekuperacijo toplote in največjimi možnostmi prilagoditve na trgu. Inteligentna regulacija je vgrajena standardni dozi. Regulacija je idealna za notranji koncept navzkrižnega prezračevanja tako v stanovanjskih hišah kot javnih prostorih.

  Poleg standardne montaže so na voljo tudi druge arhitekturne rešitve. Izpolnite obrazec in z veseljem vam bomo ponudili najboljšo rešitev.

  Napredno upravljanje

  Naprave se upravlja s pomočjo napredne mobilne aplikacije B/air, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS. Enostavno upravljate hitrosti ventilatorjev, izbirate med načini prezračevanja, določite urnik, spremljate temperaturo in vlago za vsak prostor posebej Delovanje in namestitev naprav je izredno enostavna, saj naprave med seboj komunicirajo preko omrežja WiFi. Naprave lahko izredno enostavno upravljamo tudi s pomočjo priročnega daljinskega upravljalnika.

  Vzdrževanje

  Naprave SMART RONDO HRV imajo vgrajen elektrostatični filter G3 (na voljo tudi F6 ali celo PM2.5), ki omogoča enostaven dostop iz sobne strani. Ker je elektrostatičen, se ga lahko posesa, po enemu letu pa ga je priporočljivo zamenjati. Pokrov naprave SMART RONDO HRV je snemljiv z notranje strani, izvlečeta pa se lahko tudi ventilator in izmenjevalnik. Keramični izmenjevalnik se lahko opere v pralnem stroju.

  Kateri sistem je najbolj primeren?

  Skoraj vsak, ki se danes sooča z gradnjo ali prenovo, se spopada z vprašanjem, kateri sistem izbrati in kakšen je strošek? Vsak sistem ima svoje prednosti in slabosti, zato smo za vas pripravili podrobno cenovno primerjavo.

  Kateri prezračevalni sistem izbrati?

  Skoraj vsak, ki se danes sooča z gradnjo hiše ali obsežnejšo prenovo stanovanja, se spopada z vprašanjem: »Ali je potrebno vgraditi prezračevalni sistem? Kaj so prednosti in kateri sistemi izbrati in kakšen je strošek?« Vsak sistem ima svoje prednosti in slabosti, hkrati pa ni en tip prezračevalnega sistema rešitev za vse vrste namestitev!

  okolje
  Bossplast čisto okolje

  Z osebnim pristopom do čistega okolja

  Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve.

  Stopite v stik z nami

  Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.