O nas

Zgodovina

Podjetje BOSSPLAST d. o. o. je nastalo leta 1990 z idejo, da ponudimo trgu na enem mestu vse materiale za izvedbo kakovostnih izolacij za strojne instalacije.

Širitev prodajnega programa

Podjetje je postopno širilo svoj prodajni program tudi na materiale za prezračevanje in klimatizacijo prostorov in zgradb. Ker pa ti materiali zahtevajo velik skladiščni prostor, se nam je že zelo kmalu pojavila potreba po večjem skladišču in novih poslovnih prostorih.

Sodobni poslovno-skladiščni prostor

Leto 2002 je bilo za podjetje BOSSPLAST prelomno, saj smo zgradili moderen, poslovno-skladiščni objekt, ki nam omogoča sodobno skladiščenje ter hitro in učinkovito dobavo materialov do naših kupcev. Poleg tega smo pridobili tudi nove sodobne poslovne prostore, ki so nam omogočali širitev na področju kadrov.

Usmerjeni v prihodnost

Ko danes gledamo podjetje BOSSPLAST, vidimo, da smo na začetku novih izzivov in novih uspehov, saj smo uspeli doseči vse zastavljene cilje. S kakovostnimi dobavitelji, dobrim strokovnim kadrom in z usposobljenim servisom smo pripravljeni in usposobljeni na najbolj zahtevne projekte.