Rešitve

Celovit pristop

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju opreme za strojne inštalacije za izolacijo, prezračevanje in klimatizacijo hiš, večjih ali manjših stanovanjskih objektov ter poslovnih zgradb. Svetujemo in pomagamo pri izboru kakovostnih produktov, pravilni vgradnji in ustreznem vzdrževanju vgrajenih naprav.

Naša ponudba

Naša široka ponudba zajema hladilno in ogrevalno tehniko (toplotne črpalke, ventilatorski konvektorji in hladilni agregati), izolacijske elemente, klimatske in prezračevalne naprave, montažni material in ventilatorje ter številčno kakovostno dodatno opremo.

Rešitve po meri

Kakovostno prezračevanje zaprtih prostorov je ključnega pomena za dobro počutje in uspešno delo. S strokovnimi nasveti vam pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve. Z bogatimi izkušnjami na področju prezračevalnih sistemov vam nudimo celovito podporo od načrtovanja rešitve in izbire materialov do inštalacije naprav ter vzdrževanja le teh.

Z zavestjo do okolja

Vedno dražja energija zahteva načrtovanje energetsko učinkovitih in varčnih sistemov in zgradb, ki so prijazni do uporabnika in okolja. Naše svetovanje vam nudimo ob prijavah na Eko-sklad razpise, s katerimi si lahko povrnete del investicije.

Z osebnim pristopom

Verjamemo, da je ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v zgradbah glavni vir dobrega počutja, boljšega zdravja, večje produktivnosti in bolj čistega okolja. Poskrbimo, da bo vaš osebni ali delovni prostor optimalen za vaše počutje.

Celovite rešitve za vse prostore

Stanovanjski objekti

Preverite rešitve za stanovanjske objekte

Poslovni objekti

Preverite rešitve za poslovne objekte

Javni objekti

Preverite rešitve za javne objekte

okolje
Bossplast čisto okolje

Z osebnim pristopom do čistega okolja

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.