Rešitev

Rešitve za javne objekte

Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v javnih objektih vpliva na dobro počutje, večjo produktivnost in čistejše okolje. Ustvarjamo energetsko varčne, tehnološko optimalne in okolju prijazne rešitve, ki ustvarjajo pogoje za prijetnejše delovanje.

Strokovna podpora

Zanesljivo vzdrževanje

Zavestni do okolja

Prave rešitve za vaše potrebe

Šole in vrtci

Rešitve za šole in vrtce

Kulturni objekti

Rešitve za kulturne objekte

Zdravstvo

Rešitve za zdravstvene objekte

Športni objekti

Rešitve za športne objekte

Stavbe za promet

Rešitve za prometne stavbe

Napredni prezračevalni sistem

Zagotavljamo ponudbo naprednih sistemov na področju opreme in avtomatizacije za strojne inštalacije in mehanskega prezračevanja za vse vrste poslovnih objektov.

Sodelovanje

Vaš partner pri ustvarjanju dobrega počutja

Sodelujemo s tujimi in domačimi podjetji, ki izstopajo z znanjem, tradicijo in naprednimi tehnologijami. S strokovnimi nasveti in podporo vam pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa in pri izbiri najkakovostnejše rešitve za delovanje v poslovnem okolju.

Bossplast AKADEMIJA

Pomemben del našega delovanja je izobraževanje in širjenje tehničnega znanja naših zaposlenih, kupcev in strokovne javnosti. V sodelovanju z našimi dobavitelji in zunanjimi strokovnjaki organiziramo predavanja in predstavitve, seminarje ter strokovne delavnice.

Bossplast CNS

S centralnim nadzornim sistemom zgradb omogočamo regulacijo strojnih inštalacij na daljavo, kar poveča njihovo učinkovitost, zmanjša stroške obratovanjem, poenostavi sistem upravljanja in dvigne ugodje uporabnikov zgradbe. Sistemi regulacije se načrtujejo skupaj z elementi strojnih inštalacij ob upoštevanju namembnosti objekta, saj le na takšen način dobimo celoto, ki ustreza določenemu namenu.

Kaj pravijo naši uporabniki

Reference

okolje
Bossplast čisto okolje

Z osebnim pristopom do čistega okolja

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.