Partnerji

Sodeca

Podjetje SODECA je specializirano za izdelavo ventilatorjev in dodatkov.

SODECA nudi prezračevalne sisteme, primerne za vse vrste uporabe. Nudijo vse vrste rešitev ter se prilagajajo različnim potrebam projekta.

O podjetju

Podjetje SODECA že od leta 1983, ko je bilo ustanovljeno, svojo dejavnost usmerja v proizvodnjo industrijskih ventilatorjev, prezračevalnih sistemov in sistemov za odvod dima v primeru požara.

Ventilatorji in sistemi za odvod zraka podjetja SODECA so zaradi kakovosti in uporabljenih metod raziskav in razvoja na voljo v vseh evropskih državah in v mnogih drugih delih sveta.

Certifikati

Naši postopki kakovosti, certificirani s strani BUREAU VERITAS in v skladu z ISO 9001:2015, so še en razlog, zakaj je SODECA eden najboljših in najbolj priznanih proizvajalcev ventilatorjev v Evropi.

Poslanstvo

Nedvomno je najpomembnejši dejavnik, ki nam omogoča doseganje naših ciljev, človeški faktor, veliki strokovnjaki, ki delajo, da vam ustrežejo in ponujajo ne le prezračevalno opremo, temveč tudi rešitve za vse zahteve prezračevanja strank.

Sedež podjetja

Sedež podjetja se nahaja v Sant Quirze de Besora. Za proizvodnjo imamo na voljo 16.000 kvadratnih metrov prostorih, ki ima najvišje standarde kakovosti in ustreza standardom ISO in AMCA.

 

Več o partnerju na https://www.sodeca.com/en.