Rešitev

Rešitve za poslovne objekte

Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v poslovnih zgradbah vpliva na dobro počutje, večjo produktivnost in čistejše okolje. Ustvarjamo energetsko varčne in tehnološko napredne rešitve, ki zagotavljajo zdravo delovno okolje.

Strokovna podpora

Regulacija in avtomatizacija

Zanesljiv servis

Prave rešitve za vaše potrebe

Poslovne stavbe

Rešitve za poslovne objekte

Farmacija

Rešitve farmacevtske objekte

Trgovski objekti

Rešitve za trgovske objekte

Gostinski objekti

Rešitve za gostinske objekte

Zahtevnejši objekti

Prezračevanje in klimatizacija zahtevnejših objektov

Profesionalne kuhinje

Varčne nape za profesionalne kuhinje

Napredni prezračevalni sistem

Zagotavljamo ponudbo naprednih sistemov na področju opreme in avtomatizacije za strojne inštalacije in mehanskega prezračevanja za vse vrste poslovnih objektov.

Strokovnost
BOSSPLAST REŠITEV

Vaš partner pri ustvarjanju dobrega počutja

Sodelujemo s tujimi in domačimi podjetji, ki izstopajo z znanjem, tradicijo in naprednimi tehnologijami. S strokovnimi nasveti in podporo vam pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa in pri izbiri najkakovostnejše rešitve za delovanje v poslovnem okolju.

Bossplast AKADEMIJA

Pomemben del našega delovanja je izobraževanje in širjenje tehničnega znanja naših zaposlenih, kupcev in strokovne javnosti. V sodelovanju z našimi dobavitelji in zunanjimi strokovnjaki organiziramo predavanja in predstavitve, seminarje ter strokovne delavnice.

Bossplast CNS

S centralnim nadzornim sistemom zgradb omogočamo regulacijo strojnih inštalacij na daljavo, kar poveča njihovo učinkovitost, zmanjša stroške obratovanjem, poenostavi sistem upravljanja in dvigne ugodje uporabnikov zgradbe. Sistemi regulacije se načrtujejo skupaj z elementi strojnih inštalacij ob upoštevanju namembnosti objekta, saj le na takšen način dobimo celoto, ki ustreza določenemu namenu.

Reference

okolje
Bossplast čisto okolje

Z osebnim pristopom do čistega okolja

Zagotavljamo najbolj napredne in celovite rešitve na področju strojnih inštalacij in mehanskega prezračevanja. S strokovnimi nasveti pomagamo v vseh fazah gradbenega procesa pri izbiri najbolj kakovostne rešitve.

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.