Partnerji

Salda

Salda UAB je proizvajalec prezračevalne opreme z več kot 30 let izkušenj na tem področju.

Podjetje proizvaja veliko različnih izdelkov za prezračevalne sisteme. Trenutno zaposluje 300 ljudi in deluje v več kot 30 državah. Salda ponuja izdelke za velike industrijske objekte, pisarne, hotele in za stanovanjske objekte.

Pri SALDA UAB so specializirani za razvoj in proizvodnjo široke palete vrhunskih izdelkov, ki zadovoljujejo raznolike potrebe naših strank. Inovativnost in natančnost pri proizvodnji so ključne vrednote, ki SALDO UAB postavljajo v ospredje na trgu.

    • Tehnološke rešitve po meri:

Ponujajo prilagojene tehnološke rešitve, ki so zasnovane z mislijo na vaše specifične poslovne potrebe. Ne glede na to, ali gre za avtomatizacijo procesov, razvoj programske opreme ali implementacijo naprednih tehnologij.

    • Napredni proizvodi za industrijo:

Linija izdelkov za industrijo združuje vrhunsko kakovost z najnovejšimi tehnološkimi dosežki. Vključujejo visokotehnološke komponente, ki izboljšujejo učinkovitost proizvodnje in zmanjšujejo stroške. Izdelki so zasnovani z mislijo na trajnostnost in dolgoročno vzdržljivost.

    • Pametne naprave in senzorji:

Vstopite v svet pametnih naprav z našimi inovativnimi senzorji in pametnimi rešitvami. Ti izdelki omogočajo sledenje in analizo podatkov, kar pripomore k boljši odločitveni podpori in optimizaciji vaših operacij.

    • Kompleksne sistemske rešitve:

Razvijamo kompleksne sistemske rešitve, ki združujejo več tehnoloških elementov v celovito platformo. S tem zagotavljamo celovito podporo vašim poslovnim potrebam in omogočamo nemoten pretok informacij.

Več o partnerju na www.salda.lt.

Video