Partnerji

Stavoklima

Podjetje STAVOKLIMA iz Češke je specializirano za proizvodnjo, montažo in zagotavljanje storitev na področju TZB/HVAC.

STAVOKLIMA je zanesljiv partner za kakovostne in inovativne rešitve na področju klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja. Poleg tega nudijo tudi produkte za obvladovanje hrupa ter CNC obdelavo kovin.

O podjetju

Podjetje STAVOKLIMA je bilo ustanovljeno leta 1994, njihova dejavnost pa se je ne začetku usmerila na področje prezračevanja in prezračevalnih naprav za manjše objekte.

Razvili so se iz manjše družbe, ki deluje na območju Južne Češke in oskrbuje s sistemi za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo domove ter industrijske objekte, v srednje veliko proizvodno, montažno in servisno podjetje. Ustanovili so lastne ekipe za oblikovanje in gradnjo ter razširili svoje delovanje na druge regije države.

Postopoma so povečali število in obseg zaključenih naročil ter število zaposlenih. Dejavnosti so razširili z lastnimi izdelki na področju ogrevanja, klimatizacije in ukrepov za zaščito pred hrupom ter CNC obdelavo pločevine. Začeli so izvažati svoje izdelke v tujino.

Trenutno strankam ponujajo širok nabor storitev, vključno s proizvodnjo zračnih zaves, grelnih enot, pregrad za obvladovanje hrupa, tihotvornih dušilcev z jedrom in ploščo, tehnoloških kontejnerjev, zvočnih pokrovov, kap in sten, ter storitev v CNC obdelavi pločevine (upogibanje, rezanje in lasersko rezanje), dobavo in montažo klimatizacije, hlajenja in toplotnih črpalk, merilne opreme, oblikovanje in servisiranje opreme in sistemov za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (TZB).

Veljajo za stabilnega in zaupanja vrednega partnerja.

Poslanstvo

V STAVOKLIMA verjamejo v dolgoročna partnerstva s strankami, zato se osredotočajo na njihove potrebe, cilje in pričakovanja. Zavezani so k visoki ravni storitev in zadovoljstvu strank ter si prizadevajo za trajnostno in odgovorno poslovanje

Ne glede na to, ali gre za individualni dom, poslovni prostor ali industrijski objekt, so pri STAVOKLIMA pripravljeni izpolniti vaše zahteve in vam pomagati ustvariti udobno, zdravo in produktivno okolje. Odkrijte, kako lahko STAVOKLIMA izboljša vaše življenje in delo – stopite v stik z nami danes in nam zaupajte svoje potrebe!

Več o partnerju na https://stavoklima.cz/?lang=en