Partnerji

Ventmann

Ventmann je vodilno podjetje na področju patentiranih inovativnih, sodobnih vgradnih zračnih difuzorjev.

“Eleganca zraka.”

Ventmann so proizvajalci zračnih difuzorjev, ki združujejo inovativni pristop, sodobno oblikovanje, minimalizem in eleganco. Njihovi izdelki so rezultat uporabe patentiranega oblikovanja in posebne sestave iz mavca, v čimer izstopajo na tržišču.

Red Dot Award 2023!

 

Zakaj Ventmann zračni difuzorji:

  • Edinstveno patentirano oblikovanje

Ventmann podjetje je prvo, ki je na trgu uvedlo edinstveno oblikovanje za difuzorje zraka, kar omogoča unikatnost in estetsko privlačnost. Difuzorji Ventmann ponuja inovativne izdelke, ki so prilagojeni potrebam sodobnega bivanja in delovnega okolja.

  • Posebna sestava:

Difuzorji so narejeni iz posebne sestave, ki zagotavlja visoko kakovost, trpežnost in estetsko dovršenost. Njihova proizvodnja je prijazna do okolja, možnosti vgradnje pa praktično brez omejitev.

  • Eleganca zraka

“Zrak še nikoli ni bil tako eleganten” – ta fraza predstavlja osnovno idejo za organizacijo in rast Ventmanna. Elementi so oblikovani tako, da ne preglasijo notranjega oblikovanja in se tako popolnoma zlijejo s steno ali stropom.

 

Odkrijte, kako Ventmann spreminja način, kako dojemamo prezračevanje. Stopite v stik z nami in ustvarimo skupaj svež in kakovosten zrak v vašem okolju!

Več o partnerju na www.ventmann.eu.

Reference in primeri

LINE difuzor

LINE difuzor

CIRCLE difuzor

LINE difuzor

CIRCLE difuzor

Stopite v stik z nami

Zaupajte nam vaše potrebe in pomagali vam bomo ustvariti kakovostno bivalno okolje.